dimarts, 14 de juny del 2016

Taller DIÀLEGS A TRAVÉS DE LA NATURA

El diàleg és un tipus de discurs entre interlocutors que serveix per comunicar pensaments, idees, sentiments i conceptes.

Enguany, en motiu de la mostra d’art multidisciplinari de Palafolls, Fisures, hem dinamitzat un espai que permetia fer conèixer la veu del públic en un entorn propici el consum cultural familiar.





El taller Diàlegs a través de la natura, va consistir en una acció artística integradora que buscava obrir el diàleg entre el públic no especialitzat i els artistes professionals, a partir de missatges escrits que es van penjar en un medi compartit i arrelat com ho són els arbres. La idea de fer servir la natura com a suport de tots aquests pensaments pretenia també fer una reflexió sobre la seva realitat permanent com a medi vinculat al territori i en estreta relació amb l’home.

Durant l’activitat es va oferir al públic familiar que visitava la mostra una petita pissarra a cadascú, perquè hi diguessin la seva i opinessin sobre la situació actual de la cultura al nostre país, el que els agrada, el que no, quines són les seves necessitats i com veuen el seu futur.